Search

Currency
Language
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- excl. btw.
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- excl. btw.
Search

Hier vind u het antwoord op de vragen die ons het meest gesteld worden, staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Zijn alle kralen echt natuurlijk?

Hier kunnen wij volmondig ja op zeggen. Al onze kralen zijn 100% natuurlijke edelstenen. Wij laten onze kralen regelmatig determineren door professionals. Voor het verkrijgen van sprankelende kleuren worden sommige stenen bewerkt met een verfbad of hitte. Omdat wij hier volledig transparant in willen zijn staan eventuele bewerkingen altijd vermeld bij onze kralen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel!

Kan ik bij jullie langskomen?

Wij beschikken helaas (nog) niet over een geschikte ruimte om u te ontvangen en waar u rustig onze kralen kunt bekijken. Wel bieden wij aan om met ons assortiment bij u langs te komen, u kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier of even een WhatsApp sturen naar 0639023664. Daarnaast staan wij ook regelmatig op beurzen waar onze kralen te bezichtigen en te koop zijn. Op onze socials en de pagina Beurzen houden wij u op de hoogte van waar we aanwezig zijn.

Uw bestelling ophalen is overigens geen probleem. Wel graag even een afspraak maken.

Kan ik ook telefonisch of op een andere wijze bestellen?

Ja hoor, geen probleem. U kunt uw bestelling ook doorgeven via de mail of telefoon.

Ik zoek iets wat niet op jullie website staat, kunnen jullie mij toch helpen?

In veel gevallen kunnen wij u hieraan helpen. Onze leverancier heeft het gehele slijpproces in eigen hand en kan daardoor diverse steensoorten in diverse vormen slijpen. Dit kan alleen soms wel wat langer duren omdat wij voor hun nog een vrij kleine speler zijn en het afhankelijk is van wat er op dat moment aan materiaal en ruimte beschikbaar is. Maar vragen kan altijd!

Leveren jullie ook losse stenen?

Op dit moment nog niet maar dat gaat zeer zeker wel komen, wij zullen ook dan kijken naar wat meer apartere vormen en steensoorten. Heeft u een suggestie laat het ons dan zeker weten!

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Tijdens het afrekenproces kunt u kiezen uit diverse betaalmogelijkheden waaronder zelf overmaken, ideal en paypal, tevens betalen met credit card, sofort en bankcontact voor onze buitenlandse klanten is mogelijk. Mocht dit om de een of andere manier niet werken, geef uw bestelling dan via email of telefoon door, dan sturen wij u handmatig een factuur met de betaalgegevens en een betaallink.

Ik heb een vraag die hier niet beantwoord wordt.

Geen probleem, neem contact met ons op via ons contactformulier, email of bel ons op 0639023664 (WhatsApp is ook mogelijk)

Back to Top
Product has been added to your cart
Geverifieerd door MonsterInsights