Search

Currency
Language
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- excl. btw.
Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,- excl. btw.
Search

Ons verhaal

Wie ben ik

Omdat het altijd fijn is om een gezicht te hebben bij een naam stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Linda Mulder, getrouwd met mijn rots in de branding Marco en samen zijn wij de trotse ouders van een dochter en een zoon. Ik ben gek op dieren (behalve spinnen en muggen), hou van creatief bezig zijn en ben op mijn best wanneer de buitentemperatuur boven de 20 graden komt.

Ik ben opgeleid als technisch tekenaar Werktuigbouwkunde en heb jaren in de techniek gewerkt, daarnaast heb ik ook wel wat omzwervingen gemaakt in de sport en recreatie. Tegen het eind van 2021 kwam ik met de ziekte CVS en een vitamine B12 opnameprobleem (en de daardoor ontstane schade) thuis te zitten en kreeg als opdracht van de ergotherapeut: het zoeken van een hobby die mij energie oplevert. Zo pakte ik een oude hobby weer op, het maken van sieraden. Terwijl dit een aantal jaar daarvoor niet echt wilde lukken ging dat nu wel. Tegelijkertijd kwam ik in aanraking met edelstenen en ik wist direct dat ik daar mee mee wilde doen.

Begin 2022 ben ik begonnen met het wire wrappen van edelstenen en in oktober van dat jaar besloot ik mee te doen aan een cursus goudsmeden. Daar ontdekte ik mijn ware passie! Ik wist ineens waarom ik de techniek altijd leuk gevonden heb maar er niet de voldoening uit haalde die ik zocht. In het goudsmeden kwam het samen, het technische stuk en mijn creativiteit. In februari 2023 besloot ik dan ook voor het echte werk te gaan en mijzelf om te gaan scholen naar goudsmid.

Waarom dan nu toch ook Gemstonebeads By Mirolima, hoor ik u denken? Omdat dit op mijn pad kwam en ik geloof er volledig in dat niets zonder reden gebeurt. En daarnaast vind ik het zelf geweldig om de prachtige kralen te gebruiken in mijn werk als goudsmid. Van geregen en geknoopte kettingen tot het verwerken van een enkele kraal in een hanger. Een sieraad is voor mij niet af zonder het gebruik van een edelsteen.

Back to Top
Product has been added to your cart
Geverifieerd door MonsterInsights